Hele kulturlivet er for øjeblikket lukket ned på nær det æter- og netbårne. Mens vi venter på bedre dage, er der mulighed for at aflægge musik- og operainstitutionerne besøg på nettet og få glæde af de særlige gratis tilbud, de lægger ud i corona-tiden. Vi håber disse fremragende tilbud kan være med til at holde humøret oppe, indtil tiderne bedres, og Det Kongelige Kapel kan begynde at spille igen, og vi kan tilbyde arrangementer igen for foreningens medlemmer. 

KGL Xtra:
KGL Xtra er et nyt gratis univers på Det Kongelige Teaters hjemmeside, hvor teatrets kunstnere vil vise, hvad de laver, mens de ikke kan komme på scenen.
https://kglteater.dk/kgl/xtra/?section=31071


The Met:
Viser dagligt en ny opera Gratis - obs. vær opmærksom på tidsforskellen.
https://www.metopera.org/Berliner Philharmoniker (gratis en måned hvis du ved at registrere  får en voucher inden 31. Marts)
https://www.digitalconcerthall.com/en/home


Weiner Staatsoper  Viser dagligt en ny opera gratis. https://www.staatsoperlive.com/

Statsoper Unter den Linden viser også skønne optagelser. Klik her. 

Syng Morgensang med Phillip Faber. Morgensangen vil på hverdage begynde klokken 9.05 og i weekenden klokken 10.03 og vil vare 10 minutter. Hver morgen vil der blive sunget to forskellige sange. Det foregår på DR1, P2 samt DRTV (app) og DR's radio-app.

Politiken har bragt en oversigt over flere gratis tilbud i denne coronatid. Du burde kunne læse den her, selvom du ikke abonnerer. Klik her. 

Vi håber disse fremragende tilbud kan være med til at holde humøret oppe, indtil tiderne bedres, og Det Kongelige Kapel kan begynde at spille igen, og vi kan tilbyde arrangementer igen for foreningens medlemmer. 


Ting at se i Coronatiden 

Hele kulturlivet er for øjeblikket lukket ned på nær det æter- og netbårne. Mens vi venter på bedre dage, er der mulighed for at aflægge musik- og operainstitutionerne besøg på nettet og få glæde af de særlige gratis tilbud, de lægger ud i corona-tiden.

Her er nogle eksempler.

KGL Xtra er et nyt gratis univers på Det Kongelige Teaters hjemmeside, hvor teatrets kunstnere vil vise, hvad de laver, mens de ikke kan komme på scenen.

The Met 

Viser dagligt en ny opera Gratis - obs. vær opmærksom på tidsforskellen.

Berliner Philharmoniker

Dette er gratis i en måned hvis du, ved at registrere dig, får en voucher inden 31. Marts)

Weiner Staatsoper

Viser dagligt en ny opera gratis. 

Staatsoper Unter den Linden 

Viser skønne optagelser.

Morgensang med Phillip Faber.

Morgensangen vil på hverdage begynde klokken 9.05 og i weekenden klokken 10.03 og vil vare 10 minutter. Hver morgen vil der blive sunget to forskellige sange. Det foregår på DR1, P2 samt DRTV (app) og DR's radio-app.

Corona koncerter 

coronakoncerter.dk er en kunstnerisk nødhjælp, der tilbyder gratis livestreamproduktioner til musikere ramt af corona-aflysninger – og gratis live-streamede koncerter for publikum.